Referenciák

LPD Group Hungary Kft.

lpd group"Kedves Irén, ezúton szeretném megköszönni az elmúlt hónapok munkáját, mindazt az időt és energiát amit ebbe a projektbe beletettél. Nagyon hálás vagyok azért, hogy a segítségeddel egy újabb vágyunk teljesült és a vállalkozásunk mostanra ISO minősítéssel rendelkező cég lett. Külön köszönöm az odafigyelésed és támogatásod, valamint azt a sok-sok adminisztrációs munkát amit elvégeztél. Örülök hogy megismertelek és hogy Veled sikerült ezt megvalósítani, amennyiben bárki hasonló igénnyel megkeresne, hogy kit javaslok egyértelműen Téged foglak ajánlani!"

Csapó Ákos ügyvezető - Érd, 2015.04.28.


Eurovill-Tech Kft.

bhi-iso referencia-1 "Cégünk az Eurovill-Tech Kft., a Blaskóné Hircsu Irén vezető tanácsadó célorientált irányításával és aktív közreműködésével sikeresen építette ki és vezette be az MSZ EN ISO 9001:2009 vállalatirányítási rendszert 2012. IV. negyedévében. az eltelt közel 3 év bizonyította, hogy ezen rendszer alkalmazása emelte munkánk színvonalát, javította piaci pozíciónkat.

A bevezetés folyamán a BHI-ISO Consulting Bt. vezető tanácsadójával együttesen végzett munka keretében sikerült egy olyan irányítási rendszer megalkotása, amelynek segítségével stabilizáltuk pozíciónkat a meglévő Partnereinknél, illetve kedvezőbb versenyhelyzetben vagyunk a jövőbeli, várható projektek, pályázatok esetén.

A fent említett Bt. ügyvezetőjével - Blaskóné Hircsu Irénnel – mind az üzleti, mind a személyes kapcsolat kiváló. A minősítés óta folyamatos az együttműködésünk. A bevezetett rendszer fenntartására szerződést kötöttünk, amely ez által garantálja a naprakészséget és a változások gyors átvezetését, aktualizálását. Mindez kiegészül azzal a baráti segítséggel és tanácsadással amely túlmutat a hivatalos kapcsolaton és átfogja az üzleti élet számos területét"

Farkas Zoltán műszaki vezető/MIR vezető - Szerencs, 2015. 04.07.


Begavill -2003 Kft.

bhi-iso referencia-2 "Blaskóné Hircsu Irén, a BHI-ISO Consulting Bt ügyvezetője, 2012. évtől van társaságunkkal együttműködésben. Kiemelkedő szakmai és kommunikációs színvonalon látja el feladatait, nyomon követve a jogszabályi változások adta lehetőségeket, a BEGAVILL-2003 Kft. vezetősége teljes megelégedésére.

Rendszer fenntartását is a BHI-ISO Consulting Bt –t biztosítja amely ez által garantálja a naprakészséget és a változások gyors átvezetését, aktualizálását. Rendszeres konzultációk, év közbeni belsőauditok végrehajtásával biztosítja számunkra a folyamatos fejlődést.

Tevékenységének köszönhetően, a cégünknél általa kialakított Környezet- és minőségirányítási rendszer, kifogástalanul működik.

A fenti eredmények alapján cégünk megelégedettséggel, ajánlja a BHI-ISO Consulting Bt. csapatát."

Gazda Albert ügyvezető - Budapest, 2015.03.31.